13. aug. 2020
Af af Liz Rørsig og Lone Vandborg

Mikkel Beha afslører: Ingen særbehandling til kronprins Frederik

Kronprins Frederik og Mikkel Beha Erichsen
Kronprins Frederik og Mikkel Beha Erichsen
Foto: Hannelore Dörner/TV2
Mikkel Beha Erichsen fortæller, at kronprins Frederik ikke fik og ikke ønskede særbehandling, da han boede på Wallenberg i "Kurs mod danske kyster".

I det femte og sidste afsnit af "Kurs mod danske kyster", der bliver sendt torsdag den 13. august kl. 20 på TV 2, sejler kronprins Frederik med Mikkel Beha Erichsen og familien.

Fra Strandby til Skagen er kronprinsen med på storslåede eventyr i dejlige Danmark.

Indgik på lige fod

Den kongelige gæst havde ingen ønsker om særbehandling, da han påmønstrede Wallenberg.

– Kronprinsen havde ingen forventning om, at der skulle gøres noget særligt ud af, at han nu var dér. Man kunne mærke, at han godt vil være der på lige fod med resten af besætningen, afslører Mikkel Beha Erichsen overfor BILLED-BLADET.

Der er mange opgaver

På Wallenberg er der mange opgaver, der skal løses. Og alle giver en hånd med.

- Sådan er det til søs, hvor alle deles om de opgaver, der er. Det var madlavning, fortøjninger, der skulle tages, gummibåden skulle op og ned, og dykkerudstyret skulle vaskes. Det var aftalen, og vi havde ikke lagt et specielt kongeligt program. Kronprinsen skulle bare være med, understreger Mikkel Beha Erichsen.

https://imgix.billedbladet.dk/kp_og_fam.jpg
Foto: Hannelore Dörner/TV2

Læs det store interview med Mikkel Beha Erichsen om kronprins Frederiks togt med Wallenberg i BILLED-bladet, der er på gaden torsdag den 13. august.

BILLED-BLADET nr. 33
BILLED-BLADET nr. 33
Foto: Aller Foto

Læs mere om: