Tirsdag, 21. marts 2017 — af Liz Rørsig

Mikkel Beha efter Kurs mod fjerne kyster: Klar til nye eventyr

Foto: Martin Høien
Mikkel Beha Erichsen og familien har lagt Havana til kaj i København, men er klar med noget nyt – en børnebog om dykning.

I det sidste afsnit af "Kurs mod fjerne kyster" lå Kronborg endelig om styrbord for Havana. Havanas besætning fik sidste sommer en heltemodtagelse på Toldboden, hvor også Troels Kløvedal deltog.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Nyt skib i søen

Mikkel Beha Erichsen og familien har sat et nyt skib i søen, nemlig en børnebog om dykning. Forfatterne er sønnerne Emil, Theis og Alfred, og i bogen fortæller de om nogle af deres oplevelser under vandet og giver tip til, hvordan man lærer at dykke. Bogen er krydret med flotte fotos, som brødrene har taget. Og når det gælder det næste store eventyr med Havana, går Mikkel og familien og vender mange gode forslag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS MERE: Emil fra Kurs mod fjerne kyster: Derfor faldt jeg for Louise

Drømme og idéer

– Vores eventyr er oftest begyndt med en drøm og en masse idéer, og vi er på idé-stadiet, fortæller Mikkel til BILLED-BLADET.

– Det er lidt underligt, at ”Kurs mod fjerne kyster” nu er slut, for vi har været vant til, at programmerne var der, og der har været så mange af dem. Nu glæder jeg mig til, at det bliver forår, og vores nye børnebog kommer på gaden, tilføjer TV 2-værten.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden