16. jul. 2018
Af af Liz Rørsig og Karina Didriksen

Mikkel Beha Erichsen: Der skal være plads til baby på det nye skib

Mikkel Beha Erichsen og Emil Midé Erichsen.
Mikkel Beha Erichsen og Emil Midé Erichsen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Snart bliver Emil Midé Erichsen far for første gang, og Mikkel Beha Erichsen gør klar til, at babyen kan komme med på familiens nye skib.

Mikkel Beha Erichsen er i fuld gang med at gøre familiens nye skib Wallenberg klart til et nyt eventyr, hvor kursen går nordpå.

Inden da bliver familien udvidet, når sønnen Emil Midé Erichsen og hans kæreste Louise bliver forældre for første gang. Og det har den kommende farfar med i tankerne.

– Jeg laver ekstra isole­ring i nogle af rummene og sætter radiatorer op neden under køjerne, for der skal være varmt, så der også kan være en baby ombord. Vi hå­ber, at hele familien på et tidspunkt kan være samlet, siger Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET.

Klar til at blive farfar

- Men nu må vi se, hvordan vi får al den praktik til at gå op med Theis, der er i voksen­lære som bådebygger, Alfred skal i 3. g, og Emil og Louise skal have en lille. Men alle vil gerne, og vi snakker hele tiden om, at det SKAL lyk­kes for os at få alle ombord, tilføjer TV-værten.

51-årige Mikkel Beha Erichsen glæder sig til at blive farfar.

– Marian og jeg står klar til at passe. Jeg har været vild med børn hele mit liv. Meget tidligt var jeg faktisk klar til at få dem, men tænk­te som 17-årig, at det kunne godt være, at jeg skulle ven­te lidt!, fortæller han.

Læs mere om: