Tirsdag, 10. februar 2015 — af af Liz Rørsig

Mikkel Beha Erichsen efter eventyrlig sørejse: Jeg savner mine drenge

TV 2
Mikkel Beha Erichsen og familien sætter sejl til en ny sæson af "Kurs mod fjerne kyster".

I syv nye programmer af "Kurs mod fjerne kyster" tirsdage på TV 2 er Mikkel Beha Erichsen og familien igen på nye eventyr til søs.

Sønnerne Emil, 24, og 22-årige Theis er på jordomsejling i tre år, og undervejs har Mikkel sammen med hustruen Marian Midé og sønnen Alfred, 15, sejlet med.

Lang rejse for familien

I den nye sæson genforenes familien på båden Havana og sejler til Galapagos-øerne i Stillehavet.

Efter en kort pause, hvor Mikkel, Marian og Alfred rejser hjem til Danmark, mødes familien igen på Tahiti i Fransk Polynesien og er klar til en to måneder lang sørejse mellem de paradisiske øer.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha Erichsen og familien på nye eventyr

Vi skriver ikke sammen dagligt

Nu er den populære TV-vært så tilbage i Danmark og jobbet på Go’ Morgen Danmark. Og han savner sine to ældste sønner, Theis og Emil, som han ikke har set siden de sidste optagelser den 1. september sidste år.

– Jeg savner da mine drenge, og jeg kan godt mærke, at hov, nu er der vist gået lang tid. Vi får en mail en gang imellem, men vi skriver ikke sammen dagligt, for det at være lukket ned fra den kendte verden er en del af at være på en rejse. Alfred er herhjemme næsten blevet enebarn med alt det gode, som følger med. Men han er lige blevet 15 år og har alle sine venner, så han har også travlt med sit voksenliv, siger Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden