Mandag, 9. august 2021 - af Liz Rørsig

Mikkel Beha Erichsen fortæller: Sådan har Theis det efter jordomsejlingen med Havana

Theis Midé Erichsen
Theis Midé Erichsen.
Foto: Hanne Juul
Mikkel Beha Erichsen og hustruen, Marian er begejstrede for, at sønnerne Emil, Theis og Alfred, er glade for eventyret til vands og for deres aktiviteter til lands.

For Mikkel Beha Erichsen og hustruen Marian er det en kæmpe glæde, at sønnerne Emil, Theis og Alfred har samme interesse for at sejle og tage på eventyr i TV 2’s ”Kurs mod danske kyster”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Glæden er også stor hos sejlerparret over, at de alle tre er glade for det, de beskæftiger sig med, når de ikke sejler. 

Emil har med succes lanceret den nye podcastserie på DR, ”Kapret”, Theis er i lære som snedker og har en lærerplads i Danmarks Radios scenografiafdeling, mens Alfred er glad for at være i lære som fiskehandler. 

Da de to ældste sønner, Emil og Theis, i sin tid vendte hjem med Havana i ”Kurs mod fjerne kyster” skulle de begge finde en hverdag igen i det danske. 

Ro på nu

- Efter jordomsejlingen var det lidt svært for Theis at finde ud af, hvad han ville, men jeg tror, han har en fornemmelse af at, nu er der ro på, og nu er han kommet hjem. Theis føler en stolthed over alt det, han er med til at lave, fortæller Marian Midé til BILLED-BLADET.

Theis har blandt andet som lærling været med til at arbejde med VM-studiet, som DR lavede i Fælledparken, ligesom han har været med til at bygge mange andre af DR’s scenografier. 

- Theis er glad for at være på DR og sender billeder af alle de fede maskiner og værktøj, han stifter bekendtskab med og som han synes, vi også skal have i vores værksted, siger Mikkel Beha Erichsen med et smil.  

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden