Mikkel Beha Erichsen: Jeg har været sindssyg i perioder

Mikkel Beha Erichsen.

Mikkel Beha Erichsen.

Foto: Krestine Havemann
Det har indimellem gjort TV 2-værten yderst irritabel, når han har gået tæt op ad andre mennesker på et lille skib.

Mikkel Beha Erichsen har elsket at sejle, siden han var dreng, og i øjeblikket kan han opleves i TV 2-programmet ”På kurs mod fjerne kyster”, hvor han sejler rundt sammen med sine sønner.

Men det er ikke altid en dans på roser at opholde sig sammen med de samme mennesker i længere tid på et lille skib. Det erkender TV-værten i et interview med Cecilie Hother på TV 2 Fri.

Her fortæller den erfarne skipper om, hvordan en af hans venner på et tidspunkt var ved at drive ham til vanvid ved konstant at røre i sin kaffe, mens de var ude på en lang sejltur.

- Jeg har jo været momentant sindssyg i perioder, siger Mikkel Beha Erichsen ifølge tv2.dk i interviewet, hvor han uddyber:

- Han sad der om morgenen: ”klik, klik, klik - klik, klik, klik”, og så begyndte jeg at irriteres over det.

Man bliver presset

I dag er den erfarne skipper flov over, at sådan et lille irritationsmoment var ved at ødelægge stemningen mellem de to gode venner.

- Vi sad midt ude i paradis. Det er en af mine bedste venner. Hvordan kunne jeg have så meget irritation over sådan en lille, lille, bitte ting? Men det kan man, fordi man bliver presset som menneske og bliver presset ud i nogle situationer, som man ikke gør i en dansk normal hverdag, forklarer Mikkel Beha Erichsen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden