3. aug. 2018
Af Liz Rørsig

Mikkel Beha Erichsen og familien på nye eventyr: Væk et par år

Mikkel Beha Erichsen
Mikkel Beha Erichsen.
Foto: Lars H. Laursen
Mikkel Beha Erichsen bliver kaptajn, når familien i sensommeren sætter kurs mod nye eventyr med skibet Wallenberg, og igen bliver oplevelserne vist på TV 2.

Mikkel Beha Erichsen kan ikke blot glæde sig over, at han er blevet farfar, men også over at han og familien snart kan sejle med det nye skib Wallenberg med kurs nordpå mod nye og lidt køligere kyster.

Ligesom i eventyret ”Kurs mod fjerne kyster” bliver oplevelserne vist på TV 2, og ifølge TV2.dk regner familien med at tage hul på det nye togt i sensommeren, og at turen vil vare i et par år.

En masse nyt

Mikkel har travlt med at klargøre skibet, der ligger i Strandby, og han har derfor droppet sommerferien. Planen er at rejse mod den norske vestkyst og gerne videre til Færøerne, Island og Grønland.

- Drømmen om at sejle nordpå har ligget og luret i mange år. Det virker som en fantastisk og storslået verden, og vi er aldrig taget ad dén vej før. Der er en masse nyt, vi skal prøve såsom at sejle i is, har Mikkel tidligere fortalt til BILLED-BLADET.

Han og hustruen Marian håber på, at hele familien på et tidspunkt undervejs kan være samlet – også med det nye familiemedlem ombord, nemlig Emil og Louises lille søn. Og det er også den nybagte fars drøm, hvilket han fortæller om i interviewet i BILLED-BLADET nr. 31, som er på gaden nu.

Læs mere om: