Mandag, 9. august 2021 - af Liz Rørsig

Mikkel Beha Erichsen og Marian: Vi følte os som i TV 2-serien Hvide Sande

Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé
Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé.
Foto: Hanne Juul
Mikkel Beha Erichsen og hustruen, Marian har på rejsen i ”Kurs mod danske kyster” besøgt gode venner og bekendte. Og undervejs lærte parret nye mennesker at kende.

Mikkel Beha Erichsen og familien har på sommertogtet med Wallenberg i TV 2’s ”Kurs mod danske kyster” mødt stor gæstfrihed og varme rundt i havnene.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi er så heldige, at vi har venner og kender folk overalt, så det har også været en rejse, hvor vi har kunnet besøge gode venner og bekendte. Og de steder, hvor vi ikke kendte nogen, lærte vi nogen nye at kende, fortæller Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET. 

- Folk har været så søde, imødekommende og gæstfri tilføjer Marian Midè.

Blæste inde

- Da vi blæste inde i et par dage i Hvide Sande, spurgte en fyr på kajen, om vi ikke ville låne en bil, så vi kunne se lidt af området. Det var tilfældigvis en grøn Land Rover, som Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund kørte rundt i TV 2-serien ”Hvide sande”, fortæller parret. 

– Da vi kørte rundt, snakkede vi om, at det var fuldstændig som i serien, bortset fra at vi var lidt ældre og tykkere. Ellers var det meget det samme, siger Mikkel Beha Erichsen med et glimt i øjet. 

Se billedet af parret med den grønne Land Rover her:

Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé
Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé i "Kurs mod danske kyster".
Foto: Privat
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden