Mikkel Beha Erichsen og sejler-familien på nye eventyr

Mikkel Beha Erichsen og sønnerne Theis og Emil.

Mikkel Beha Erichsen og sønnerne Theis og Emil.

Foto: TV 2
Til næste år kan du glæde dig til at se TV-værten og hans sønner i en ny sæson af TV 2’s ”Kurs mod fjerne kyster”.

TV 2-programmet ”Kurs mod fjerne kyster” var så populært, at Mikkel Beha Erichsen igen har været ude på åbent hav hos sønnerne på "Havana" for at optage nye afsnit.

Anden sæson af rejseserien kommer hovedsageligt til at handle om de mange paradisøer i Fransk Polynesien.

- I første sæson var vi vidt omkring. Jeg tror, vi besøgte tolv forskellige lande. Men i anden sæson er der lidt mere ro på, og det kommer til at handle mere om livet om bord på ”Havana”, om at sejle og dykke, og om folk der lever på de små øer, siger Mikkel Beha Erichsen til tv2.dk.

Overvældende interesse

Den 48-årige TV-vært, der har arvet passionen for sejlads fra sin far Troels Kløvedal, er overrasket over, at ”Kurs mod fjerne kyster” fik så mange seere, og at programmet har over 110.000 likes på dets Facebook-side.

- Interessen er helt overvældende. Jeg oplever mange gange hver dag, at folk henvender sig med kommentarer eller spørgsmål. Det er alle mulige forskellige slags mennesker – lige fra børn, der synes, Emil og Theis er de sejeste i verden, til direktører i fine jakkesæt, som synes, at serien giver stof til eftertanke om, hvordan man prioriterer sit liv, fortæller Mikkel Beha Erichsen.

Anden sæson af ”Kurs mod fjerne kyster” får premiere på TV 2 i 2015. Det kommer til at bestå af seks programmer, hvoraf det første foregår på Galapagos-øerne og de andre fem i Fransk Polynesien.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden