Onsdag, 18. november 2015 — af Liz Rørsig

Mikkel Beha Erichsen og sønnen Emils nye bog er på gaden

Mikkel Beha Erichsen
Mikkel Beha Erichsen
Foto: Jesper Sunesen
Fra det nystartede, familieejede forlag Havana har Mikkel Beha Erichsen og sønnen Emil netop udgivet bogen ”Hej Far Kære Emil”.

For to år siden drog Mikkel Beha Erichsens to sønner Emil og Theis ud på en tre år lang jordomsejling. TV 2 har fulgt med i programmet ”Kurs mod fjerne kyster”, når 17 lande er blevet besøgt og to oceaner krydset, og hvor også Mikkel med hustruen Marian samt den yngste søn Alfred har været med undervejs. Mikkel og Emil har nu samlet en masse af oplevelserne i den nye bog ” ”Hej Far Kære Emil”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Far og søns samtaler

– Bogen er en blanding mellem en samtale- og en rejsebog og med vores mailkorrespondance fra de sidste par år som en rød tråd gennem bogen, fortæller Mikkel til BILLED-BLADET. Han og Emil satte sig sammen i en uge på en lille palmeø for at dele alle de oplevelser og erfaringer, de har gjort sig under rejsen. Om ansvaret som skipper, hjemlængslen, tvivlen og alle de udfordringer, der også følger med, når man slipper fortøjningerne og tager ud i det ukendte. ”Hej Far Kære Emil” er den første udgivelse fra det familieejede forlag, som naturligvis hedder Havana efter familiens båd, hvorfra der er sejlet af sted med ”Kurs mod fjerne kyster”.

Foto: Forlaget Havana

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden