11. aug. 2020
Af Liz Rørsig

Mikkel Beha Erichsen: Sådan skal min fødselsdag fejres

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/mik3.jpg
Foto: Hanne Juul
Wallenbergs kaptajn Mikkel Beha Erichsen fylder i dag - tirsdag den 11. august - 54 år. Fødselaren skal fejre dagen med afslapning, fordi det nu er blevet tid til en forsinket sommerferie.

Mikkel Beha Erichsen kan tirsdag den 11. august 2020 fejre 54-års fødselsdag. Dagen skal fejres med familien, og ellers er der ikke lagt de store planer.

Finder på noget

- Marian spurgte mig forleden, hvad jeg ville lave på min fødselsdag, og jeg svarede: Jeg har da helt glemt, at jeg har fødselsdag – hvornår er det nu? Men jo, vi skal nok finde på noget, siger Mikkel med et smil, da BILLED-BLADET taler med Wallenbergs kaptajn et par dage før fødselsdagen.

Skøn fødselsdagsgave

Mikkel Beha Erichsen har fået en dejlig fødselsdagsgave nemlig, at ”Kurs mod danske kyster” er blevet en seersucces, og at der er en særlig gæst om bord på Wallenberg, nemlig kronprins Frederik, i det femte og sidste program, der vises på torsdag.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Læs også det store interview med Mikkel Beha Erichsen i BILLED-BLADET, der er på gaden fra torsdag den 13. august 2020, hvor han fortæller om togtet med kronprins Frederik.

Læs mere om: