Mikkel Beha Erichsen: Skriver en bog til far

Mikkel Beha Erichsen.

Mikkel Beha Erichsen.

Foto: Lars H. Laursen
Den sejlglade tv-vært Mikkel Beha Erichsen udkommer snart med en bog, som han har skrevet til sin far, Troels Kløvedal.

I flere år skrev Mikkel Beha Erichsen og hans far jævnligt sammen, men mailkorrespondancen stoppede, da Troels Kløvedal døde den 23. december 2018 som følge af den uhelbredelige nervesygdom ALS.

Siden da har den 53-årige tv-vært savnet at være i kontakt med sin far, og netop derfor besluttede han i sommer, at han ville skrive en bog dedikeret til netop ham.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Jeg begyndte at skrive til ham, fordi jeg savnede at skrive med ham. Vi skrev jo rigtig meget sammen, mens han stadig levede, så jeg tænkte, at han godt lige kunne få en mail, selv om han ikke er her mere, fortalte Mikkel til BILLED-BLADET i forbindelse med optagelserne til TV 2 Charlie-programmet ”Hos Hans”. 

Meget at fortælle til far

Bogen med titlen ”Logbog fra Wallenberg” er skrevet under familiens ekspedition til den norske øgruppe Svalbard og udkommer efter planen i midten af november. 

Nogle af bogens fortællinger kan opleves i de kommende ”Kurs mod nord”-programmer, men Mikkel Beha Erichsen har også andre ting at fortælle sin far.

- Jeg holder ham lidt orienteret om, hvad der er sket, siden han tog herfra, hvordan hans begravelse gik, og hvordan det går med Nordkaperen, forklarede tv-værten. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden