Fredag, 4. maj 2018 - af af Stine Ramlyng og Liz Rørsig

Mikkel Krygers flotte fortid: Vandt en livsændrende gevinst

Mikkel Kryger

Mikkel Kryger

Foto: TV 2 og RITZAU SCANPIX
TV 2-vært Mikkel Kryger deler hver fredag gladeligt præmier ud til glade vindere af programmet "Fuld plade" på TV 2. For mange år siden vandt han selv den helt store præmie, nemlig en karriere som TV-vært.

Fredag efter fredag står 35-årige Mikkel Kryger klar som Mr. Bingo i familieunderholdningsprogrammet "Fuld plade", hvor han styrer løjerne og gladeligt deler en masse flotte gevinster ud til heldige bingovindere rundt om i de danske hjem.

Mikkel Kryger vandt den store gevinst

Men faktisk har Mikkel Kryger også selv vundet den store gevinst i 2005, hvor han deltog i en helt særlig og livsændrende konkurrence:

- Ja, den var med til at definere mit liv, kan man sige. Det var en konkurrence om at blive TV-vært på det tidspunkt, hvor The Voice TV beyndte at lave TV. Det var egentlig en casting, men den blev lavet som en konkurrence, og så vandt jeg. Det var en stor ting, fortæller den sympatiske TV-vært med et stort smil til BILLED-BLADET.

Mikkel Kryger, 2005

Foto: Ritzau Scanpix

Mikkel Kryger vandt værtstjansen på The Voice TV i 2005, og i 2009 blev han vært på "Sommer Summarum" med medværten Sofie Linde, som - ligesom Mikkel - også har fået en flot karriere på TV-skærmen.

Siden hen har vi - udover "Fuld plade" set ham som Live-vært på børnekanalen Ramasjang, som vært på MGP, og som Go'Morgen Danmark-vært på TV 2.

Mikkel Kryger havde hustruen Mill med til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest i marts, hvor han var nomineret i kategorien Årets bedste mandlige underholdningsvært.

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden