23. apr. 2016
Af Liz Rørsig

Mille Dinesen er vært ved live gallashow fra Tivoli

Mille Dinesen.
Mille Dinesen.
Foto: TV 2/BILLED-BLADET
Som kulminationen på den store ”Smid tøjet”-kampagne er Mille Dinesen vært i et stort gallashow, som vises direkte på TV 2 fra Glassalen i Tivoli.
Mille Dinesen har sagt ja tak til at være vært for anden gang i den gode sags tjeneste, når TV 2, Coop og Røde Kors i aften, lørdag den 23. april, fejrer ”Danmarks sjoveste tøjindsamling” med et stort gallashow i Glassalen i Tivoli. Her vil kendte navne som Søs Egelind, Anne Sofie Espersen og Andreas Bo være på scenen, mens Mads Langer, Wafande og Black Dylan er blandt musikstjernerne.

Mille Dinesen vil gerne hjælpe

Igen i år har TV 2, Coop og Røde Kors været sammen om kampagnen ”Smid tøjet Danmark”, hvor man har samlet tøj ind for at hjælpe mennesker i nød. Og Mille ville meget gerne støtte det gode formål. - Jeg havde i den grad lyst til at være med igen og sagde ja af flere grunde. For det første på grund af projektet og dets mål, nemlig at vi skal hjælpe alt det, vi kan. Dernæst havde jeg en god oplevelse med det sidste år og syntes, det var sjovt, understreger Mille til BILLED-BLADET. ”Smid tøjet galla 2016” vises kl. 20.00 på TV 2. Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: