Mille Dinesen fra Rita: Det laver hun ved siden af skuespillet

Mille Dinesen.

Mille Dinesen.

Foto: TV 2 og Tine Christensen
Mille Dinesen har mange jern i ilden, og det drejer sig ikke kun om skuespillerfaget. Hun har også haft tid til at følge sit hjertebarn, en ny skønhedsserie.

Skuespilleren Mille Dinesen er aktuel i TV 2-serien ”Rita” – en rolle, som hun efterhånden har arbejdet med i 10 år. Hun er vant til, at det kan gå op og ned, når det gælder job og opgaver. 

Mille Dinesen har is i maven

- I min arbejdsverden kan jeg have perioder, hvor jeg har virkelig travlt, og så tager jeg fri efterfølgende. Som skuespiller skal man nok have is i maven, og jeg har levet med det i 16 år. Det er vilkårene, og indtil videre er det gået meget godt, forklarer Mille Dinesen til BILLED-BLADET.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Mille Dinesen har entreprenant side

Skuespilleren har ind i mellem arbejdsopgaverne haft tid til at følge sit nye hjertebarn: Balance by Mille Dinesen – en ny skønhedsserie, som hun har brugt et par år på at udvikle. 

- Heldigvis har jeg mine egne projekter, og det er skønt i stedet for at sidde og vente på, at telefonen ringer. Jeg kan godt lide at have fingrene nede i hele processen, og det har været skægt også at følge, hvordan den entreprenante side af mig har foldet sig ud, fortæller skuespilleren.

Krop i balance 

- Serien er en naturlig forlængelse af, at jeg har beskæftiget mig med sundhed og skønhed i de sidste 20 år, og hvordan man kan få sin krop i balance. Det var også derfor, at jeg i 2016 udgav bogen ”Mille Dinesen – min egen vej” med inspiration til et sundt liv i balance, fortæller Mille Dinesen, der også har fået stor opmærksomhed for, hvad hun kalder sin egen hjemmerørte ”mosekonebryg” af blandt andet chlorella-pulver og hørfrøolie. Flere projekter i dén retning er under udvikling fra skuespillerens side, og også en – endnu hemmelig - spillefilm til august. 

Læs interviewet med Mille Dinesen i denne uges BILLED-BLADET, hvor hun fortæller mere om rollen som Rita, livet som singlemor til lille Eddie og sin nye hudplejeserie.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden