25. sep. 2021
Af Karina Didriksen

Mille Funk efter chok-exit: Jeg har bare lyst til at tude

Lakserytteren og Mille Funk.
Lakserytteren og Mille Funk.
Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-stjernen Mille Funk er meget berørt over, at hun og Lakserytteren måtte forlade konkurrencen.

Eventyret fik en brat afslutning for Mille Funk og Lakserytteren, da de blev stemt ud af ”Vild med dans” i program 3 efter en smuk wienervals med Askepot-tema.

Særligt den professionelle danser var chokeret over at måtte forlade konkurrencen så tidligt, og tårerne fik frit løb efter showet, hvor hun blev trøstet af sine gode veninder Jenna Bagge og Asta Björk.

- Jeg er mega ked af det, jeg har bare lyst til at tude, lød det fra en berørt Mille Funk, da BILLED-BLADET talte med hende.

- Jeg synes bare, det er rigtig ærgerligt, og det er så træls, for jeg ville rigtig gerne have danset noget mere med Lakse. Men jeg kender også det her program ret godt efterhånden, og der er mange faktorer, der spiller ind, tilføjede Mille Funk.

https://imgix.billedbladet.dk/20210924_vmd_prg_3_8195_2.jpg
Foto: Hanne Juul

En gave at være med

YouTube-stjernen Rasmus Kolbe alias Lakserytteren satte også ord på aftenens resultat.

- Da vi endte i farezonen, tænkte jeg bare, at så må vi danse igen. Og jeg synes egentligt, at vi dansede rigtig godt. Men der er bare så mange dygtige folk, og det har været en kæmpe gave at få lov til at være med, sagde Lakserytteren med et smil, mens Mille Funk indskød:

- Det har været så dejligt at møde ham, og han har haft så mange gode ideer og været kreativ. Det er også derfor, jeg er ekstra ærgerlig over, at vi ikke skal danse sammen mere.

Læs mere om: