2. sep. 2021
Af Karina Didriksen

Mille Funks dansepartner overrasker: Det kommer kun til at ske en gang

Rasmus Kolbe kendt som Lakserytteren og Mille Funk.
Rasmus Kolbe kendt som Lakserytteren og Mille Funk.
Foto: Hanne Juul
Danseren Mille Funk har fået YouTube-stjernen Rasmus Kolbe som partner i ”Vild med dans”, og han har et særligt ønske.

”Vild med dans”-stjernen Mille Funk har fået sig en farverig dansepartner i den 30-årige YouTube-stjerne Rasmus Kolbe, kendt som Lakserytteren.

Til pressemødet på den kommende sæson af TV 2-programmet bar han et grønt og blomstret jakkesæt. Og han er så vild med farver, at han er kommet med et særligt ønske til det tøj, han skal have på i ”Vild med dans”.

- Jeg har sagt til systuen, at jeg kun skal have sort og hvidt tøj på én gang, og det er max! Og så må de ellers finde farverne frem, fastslår Rasmus Kolbe med et stort smil til BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/_hjp9451_2.jpg
Foto: Hanne Juul

For børnenes skyld

Mille Funks dansepartner, Rasmus Kolbe, forklarer, hvorfor det er vigtigt for ham at bære farverige outfits.

- Jeg synes, det spændende ved dans er, at man kan fortælle en lille historie på dansegulvet. Både med hvordan ens krop bevæger sig, og hvad for noget tøj man har på. Så vi vil gerne lave noget, der favner hele pakken, så man kan sidde derhjemme og blive underholdt, fortæller YouTube-stjernen og fortsætter:

- Jeg tænker også, at mange af mine følgere, som er børn, måske kommer til at se ”Vild med dans”, og så vil jeg gerne lave noget, som, de vil synes, er interessant at se på. De skal kunne genkende mig, så derfor skal der nogle farver på.

”Vild med dans” har premiere fredag den 10. september kl. 20.00 på TV 2.

Læs mere om: