Mandag, 20. februar 2023 — af Luise Marie Bekker

Mille Lehfeldts barndomsminder fra Cirkusrevyen: Jeg elskede den dansegarderobe

Mille Lehfeldt.
Mille Lehfeldt.
Foto: Ritzau Scanpix og Tine Harden /TV 2
Mille Liehfeldt kom med sin mor, da Kirsten Lehfeldt medvirkede i Cirkusrevyen.

Mille Lehfeldt spiller Ulla-Berit i “Dansegarderoben”.

Hun har et helt særligt forhold til den garderobe, for i 1985 og 1986 var hendes mor, Kirsten Lehfeldt, en del af Cirkusrevyen.

Seksårige Mille kom med på Bakken, når hendes mor skulle øve og spille, og her fik den kommende skuespiller samlet sig nogle dejlige barndomsminder.

Mille Lehfeldt og Kirsten Lehfeldt.
Mille Lehfeldt og Kirsten Lehfeldt.
Foto: Ritzau Scanpix

Derfor var det sjovt at skulle tilbage i teltet for at filme TV 2-serien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det er ikke den periode, jeg skildrer i “Dansegarderoben”, men det var sjovt at vende tilbage, fordi jeg har så stærke erindringer om dansegarderoben. Og jeg elskede de der dansepiger – det var derfor, jeg gerne ville med. Jeg ville sidde og hænge ud med dansepigerne. Jeg beundrede dem og så op til dem. Jeg husker dem særlig tydeligt, og det var noget ganske særligt at være med derude omme bagved, smiler Mille.

Mille Lehfeldt i Cirkusrevyen

Og faktisk var det meningen, at Mille selv skulle have medvirket i Cirkusrevyen i 2020, men revyen blev aldrig til noget på grund af Corona.

– Det var så ærgerligt! Det havde været sjovt, for fordi jeg havde den tid derude med min mor som barn, havde det været som at lukke en cirkel. Det var Ulfs sidste år, og min mor var med ham i hans første Cirkusrevy efter en lang periode væk. Det havde været så sjovt at opleve og selv stå i det.

Mille Lehfeldt skulle have stået på scenen med Lisbet Dahl, der bliver portrætteret af Annika Aakjær i "Dansegarderoben".
Mille Lehfeldt skulle have stået på scenen med Lisbet Dahl, der bliver portrætteret af Annika Aakjær i "Dansegarderoben".
Foto: Cirkusrevyen

– Min mor syntes også, det var sjovt, jeg skulle være med. Hun havde selv nogle gode år derude, og hun lærte meget af det som helt ung. Man lærer meget af at skulle stå der og have et helt telt til at grine hver aften. Men det blev ikke til noget på grund af pandemien. Så vi nåede ikke længere end en enkelt læseprøve og en masse virtuelle møder, siger hun og tilføjer:

– Men så nåede jeg det alligevel lidt med “Dansegarderoben” …

De spiller de kendte i Dansegarderoben

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden