10. maj. 2020
Af Helle Skram de Fries

Molly Egelind fik rørende hjertetegning af datteren på Mors dag

Molly Egelind.
Molly Egelind.
Foto: Kasper Wenstrup
Skuespiller Molly Egelind fik den sødeste gave af sin seksårige datter.
Som mange andre i skuespillerfaget er der stille på arbejdsfronten hos den 32-årige skuespiller Molly Egelind.
Det har givet mere tid med familien, og det har også en værdi.

Tid til brætspil

- Vi prøver at se det positive, og vores datter Ellinor synes, det er skønt, at vi er så meget sammen. Vi får spillet brætspil og nyder det. - Det er ret tankevækkende i forhold til, hvor travlt vi normalt har. Den tid vi har fået er en gave, der desværre er pakket ind i meget grimt papir, fortæller Molly Egelind, der er gift med skuespiller Benjamin Katzmann Haselflug. Fotoet herunder er fra februar 2019.
https://imgix.billedbladet.dk/20190203-bs-26aaa.jpg
Foto: Birger Storm

Glimmerhjerter og søde ord

Søndag 10. maj fik Molly Egelind en super fin gave af parrets datter Ellinor på seks år. - Jeg fik den fineste tegning med fire glimmer-hjerter og ”Mor” skrevet i hjørnet med sirlig håndskrift. Og så sagde Ellinor til mig: ”Mit hjerte står altid åbent for dig”. Det var da rørende. - Og så har jeg sovet længe og fået stor brunch, og om lidt skal vi ud at sejle. Det bliver skønt.

Glæder sig til Sygeplejeskolen

Molly Egelind glæder sig til det igen bliver muligt at arbejde. Hun håber, at optagelserne til sæson 3. af tv-serien "Sygeplejeskolen" kan gennemføres til tiden.

Spændende skolestart

- Vi laver lidt til tegnefilm, så vi holder skruen i vandet. Ellinor glæder sig til at skulle starte i skole efter sommerferien. - Så må vi se, hvordan det bliver, lyder det fra Molly Egelind, inden sejlturen kalder.

Læs mere om: