Morten Ankerdal: Hustruen svarede igen på Facebook-joke

Morten Ankerdal og hustruen Vibeke.

Morten Ankerdal og hustruen Vibeke.

Foto: Hanne Juul
TV-værten er stolt over, at konen Vibeke Nesse har gennemført et halvmaraton, efter han havde drillet hende på Facebook.

Morten Ankerdal morede sig, da han for seks måneder siden ”stjal” hustruen Vibeke Nesses mobiltelefon og skrev på hendes Facebook-profil, at hun havde besluttet sig for at løbe et halvmaraton.

Det skete, mens parret var i København for at se VM i halvmaraton sammen med nogle venner fra Norge.

- Jeg skriver, at hun føler sig inspireret, og nu har hun besluttet sig for at løbe et halvmaraton. Så sad jeg og grinte lidt af det med vores norske venner. Da Vibeke så kommer tilbage, er der allerede en masse, der har skrevet til hende på Facebook, at det er sejt og flot, fortæller Morten Ankerdal til BT

Fis og ballade

I sidste ende var det dog hustruen, der kom til at grine højest. For selv om den tidligere håndboldspiller Vibeke Nesse hader at løbe, så besluttede hun sig for at svare igen på mandens Facebook-joke ved rent faktisk at løbe et halvmaraton.

- Det var jo bare fis og ballade, men der gik ikke mere end fjorten dage, og så gik hun i gang med at træne med en veninde. Selv om jeg har været meget væk, og der har været masser af ting, der kunne udskyde deres projekt, så har de stædigt holdt fast, og de gennemførte også sammen i dag, siger Morten Ankerdal til avisen.

Det var søndag, at Vibeke Nesse gjorde alvor af Facebook-opdateringen og løb over målstregen i tiden to timer og seks minutter under Powerade Copenhagen Half Marathon.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden