2. okt. 2016
Af Liz Rørsig

Morten Ankerdal: Mine børn vil se mig i "Vild med dans"

Morten Ankerdal med hustruen Vibeke og børnene Emilie og Mikkel
Morten Ankerdal med hustruen Vibeke og børnene Emilie og Mikkel
- Det må være spændende at lære at danse, siger TV 2’s sportsvært Morten Ankerdal, der har været i studiet sammen med familien for at se showet.
Morten Ankerdal har været i studiet for at se ”Vild med dans”, og i denne sæson synes han, at der er rigtigt mange dygtige deltagere med. På spørgsmålet om sportsværten selv kunne tænke sig at prøve kræfter med danseskoene og medvirke i programmet, lyder svaret: - Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg synes, at det må være spændende at lære at danse. Men det ville være svært at få det til at passe ind i mit arbejde, og samtidig vil jeg også gerne være noget for familien derhjemme, fortæller Morten til BILLED-BLADET.

Morten Ankerdal: Børnene vil se mig danse

- Da jeg sad i studiet og så, at mange af deltagerne danser rigtigt godt, ja, så tænkte jeg, at jeg nok ikke ville kunne matche dem, og man har jo heller ikke lyst til at blive til grin og falde igennem. Jeg har også en anden overvejelse, nemlig om jeg overhovedet ville kunne holde til at træne så meget, som deltagerne gør, fordi mine knæ ikke har det så godt. Hvis jeg nogensinde skulle være klar til ”Vild med dans”, måtte jeg nok igennem et længere genopbygningsforløb. Men når alt kommer til alt, er det vigtigt at huske, at man skal blive spurgt, om man vil være med, for det er ikke et program, man melder sig til, siger Morten med et smil. Hos familien er det populært at se ”Vild med dans”. – Det var børnenes ønske at komme i studiet, og de kan ikke forstå, hvorfor jeg ikke bare stiller op i programmet – de har ikke helt forstået princippet med, at det er noget, man bliver spurgt om! LÆS MERE: Morten Ankerdal til bal hos dronning Margrethe

Læs mere om: