30. jul. 2016
Af Karina Didriksen

Morten Ankerdal på ferie med familien inden OL

Morten Ankerdal.
Morten Ankerdal.
Foto: Lars H. Laursen
TV 2-sportsværten Morten Ankerdal har nydt en ferie sydpå med sin hustru og to børn, inden han rejser til Brasilien for at dække De Olympiske Lege.

Morten Ankerdal må undvære sin hustru Vibeke og deres to børn Emilie og Mikkel, når han om få dage rejser til Rio de Janeiro i Brasilien for at dække OL 2016 for TV 2.

Sportsværten skal være væk fra sin familie i tre uger, men heldigvis har de nået at holde en tiltrængt ferie sammen.

- Jeg har lige været 12 dage i Spanien sammen med min familie, hvor jeg bare har slappet af, ligget i vandkanten, læst bøger og fisket krabber med min søn. Så det har været rigtig dejligt, fortæller Morten Ankerdal til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Morten Ankerdal til bal hos dronning Margrethe

Morten Ankerdal fokuserer på jobbet

42-årige Morten Ankerdal er vant til at være væk fra sin familie, når han dækker de store sportsbegivenheder.

- Min familie skal ikke med til Brasilien, men de er aldrig med, når jeg er på job i udlandet. På TV 2 tager vi altid af sted som et hold og fokuserer på arbejdet, forklarer sportsværten.

Han skal sammen med Natasja Crone være TV 2’s OL-team i Rio.

Morten Ankerdal glæder sig til OL

- Jeg rejser til Brasilien på mandag, og Natasja er taget af sted to dage før mig. Jeg glæder mig rigtig meget og kommer først hjem igen den 23. august, fortæller Morten Ankerdal.

LÆS MERE: Morten Ankerdal klar til Vild med dans

I BILLED-BLADET, der udkommer på torsdag den 4. august, kan du læse en stor optakt til OL i Rio, der går i gang fredag den 5. august.

Læs mere om: