3. jan. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Morten Ankerdal varmede op til kronprins Frederiks Royal Run

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-26845_1.jpg
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Der var gang i den nytårsaften på Amalienborg slotsplads, hvor TV 2-vært Morten Ankerdal varmede op til næste års store 50-års fødselsdagsløb med kronprins Frederik i hovedrollen.

Årets sidste aften byder på en skøn folkefest på Amalienborg med deltagelse af såvel lokale københavnere, turister, dronning Margrethe samt flere af Danmarks mest lysende TV-stjerner.

I den sidste kategori er TV2’s Morten Ankerdal, som var på fysisk krævende arbejde på årets sidste dag. BILLED-BLADET mødte Ankerdal og en flok andre friske motionister, der snuppede sig en løbetur fra Tivoli til Amalienborg midt i nytårsfesten.

Morten Ankerdal klar til Royal Run

Morten Ankerdal løb sammen med blandt andre Hummel-direktør Christian Stadil gennem byen. Det var en slags opvarmning til kronprins Frederiks 50-års fødselsdagsløb Royal Run den 21. maj, som Morten Ankerdal både skal dække som reporter for TV 2, og som han nok også selv skal løbe med i.

Perfekt indledning på nytårsfesten

Nytårsaftens opvarmningsløb gik godt, og på Amalienborg slotsplads var der efter anstrengelserne champagne og kransekage til Morten Ankerdal og de andre seje løbere, som trodsede regn og kulde.

Det var den perfekte måde at indlede nytårsfesten på og samtidig en fin måde at tage hul på træningen til 2018’s helt store danske løbebegivenhed i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag den 26. maj.

Læs mere om: