Mandag, 3. maj 2021 — af Helle Skram de Fries

Morten Kjeldgaard nød weekendbesøg af en særlig elsket gæst

Morten Kjeldgaard.
Morten Kjeldgaard.
Foto: Martin Høien
Vild med dans-stjernen fik spontant besøg af sin elskede mutti.
Det var længe siden Morten Kjeldgaard havde set mor Inge-Lise, men det fik de helt spontant lavet om på i weekenden 1.– 2.maj.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
- Jeg havde ikke set min mor siden januar. - Nu var der lige luft i min kalender, så jeg ringede og spurgte, om hun havde lyst til at komme, fortæller 36-årige Morten Kjeldgaard.

Hoppede på flyveren

Mor Inge-Lise havde bestemt lyst til at se sønnike. Så hun tig turen fra Nordjylland med flyveren for at besøge Morten, der bor på Frederiksberg sammen med kæresten, Frederik Haun.

Dejlig weekend

- Det blev en rigtig dejlig weekend. Vi gik blandt andet tur på Kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård for at se de smukke træer, fortæller Morten Kjeldgaard, til BILLED-BLADET, der har tilladelse til at bringe tekst og fotos fra hans instagram. "Kvalitetstid med min mutti”, skriver Morten Kjeldgaard til disse to fine fotos.
Foto: Privat
Foto: Privat
Træerne var afblomstret lidt. Der var flere blomster på, da Morten Kjeldgaard et par dage tidligere var der sammen med kæresten.
Foto: Privat

Sokker til vennerne

Mor Inge-Lise er taget tilbage til Nordjylland, og denne gang havde hun ikke nået af få strikket nogle at sine eftertragtede sokker.
Foto: Krestine Havemann
' - Men både min seneste dansepartner, Sara Bro og Mille Gori, som jeg har arbejdet sammen med, har for nylig fået et par sokker hver, afslører Morten Kjeldgaard med et grin.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden