Morten Kjeldgaard om Vild med dans: Derfor er jeg så nervøs

Morten Kjeldgaard og Sara Bro.

Morten Kjeldgaard og Sara Bro.

Foto: Hanne Juul
Den professionelle danser Morten Kjeldgaard frygter den dans, som han og Sara Bro skal vise i ”Vild med dans” lørdag den 5. december.

Morten Kjeldgaard glæder sig til at danse med Sara Bro i program 10 af ”Vild med dans”, men der er især én ting, han frygter ved den dans, de skal fremføre.

- Vi skal danse en jule-wienervals. Jeg er dog en smule nervøs, for det er en af de danse, hvor man snurrer rigtig meget rundt, sagde Morten Kjeldgaard til BILLED-BLADET i sidste uge og tilføjede:

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Sara er bestemt ikke stærk på det punkt. Hun bliver meget rundtosset, så jeg er spændt på, hvordan det kommer til at gå.

- Ja, jeg bliver helt vildt rundtosset!, indskød Sara Bro med et smil.

Kjeldgaard takker for støtten

Fredag den 27. november gik Morten Kjeldgaard og Sara Bro direkte videre i dansekonkurrencen, og nu krydser de fingre for, at de også kommer videre til semifinalen.

”Det bliver spændende, om bookmakerne får ret denne gang, eller om I er så vilde derude, at de igen bliver gjort til skamme. Det var simpelthen den vildeste overraskelse i fredags, da vi gik videre... bliver simpelthen nødt til at sige TAK igen,” skriver Morten Kjeldgaard i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

”Vild med dans” sendes lørdag den 5. december kl. 20.35 på TV 2 – lige efter julekalenderen ”Juleønsket”.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden