Mandag, 29. juli 2013 - af af Cecilie Monggaard Wenstrup, tjekTV.dk, Aller Media

Morten Resen drømmer om prins Henrik

Morten Resen drømmer om at interviewe prins Henrik - prinsgemalen
Morten Resen.
Foto: Birger Storm
Morten Resen føler sig altid tømmermandsramt som vært på ”Go'morgen Danmark”, hvor hans drømmegæst i øvrigt er prins Henrik.

Hvad er den største udfordring ved at lave morgen-TV?

Arbejdstiderne - uden tvivl! De dage jeg sender, er jeg på arbejde, fra vækkeuret ringer 02.59, til jeg går i seng igen kl. ca. 21.30. Det er lidt ligesom at have livslange tømmermænd og jetlag, og det kræver en forstående familie og vennekreds! Til gengæld elsker jeg mit arbejde og mine kollegaer, og jeg har en del fridage, hvor jeg kan maratonkramme mine børn og indhente det forsømte på familiefronten.

Hvem vil du rigtig gerne have med som gæst?

Jeg gad godt lave et langt interview med prins Henrik. Han er jo et fantastisk menneske, en levemand og sjovere end de fleste komikere! Det er som om, at han har besluttet sig for at sk... højt og flot på, hvad andre tænker om ham. Det synes jeg er cool.

Hvilken gæst har imponeret/overrasket dig mest i løbet af din karriere?

Jeg fik et af meget få interviews med George Michael og var forinden blevet passet op af to skingre pressedamer, der remsede alt det op, jeg ikke måtte spørge om. Under interviewet sad de på gulvet ved siden af min stol og kiggede bistert på mig. Jeg spurgte om alt det, jeg ikke måtte. Fordi George Michael gerne ville svare. Han var helt fantastisk at interviewe. Han gav noget af sig selv og gav ingen standardsvar. Og så har jeg interviewet Mariah Carey, mens hun lå på en sofa kun iført tanktop og boksershorts med bamser på. Men det er en anden historie..!

Hvem synes du gør det særligt godt på TV?

Clement er jo bare en fantastisk (irriterende) interviewer. Derudover elsker jeg Meyerheim og synes, at TV 2 skal flytte hans talkshow over på hovedkanalen. Og så har Cecilie Frøkjær betydet en hel del for den måde, jeg arbejder på i dag. Hun har lært mig enormt meget om respekten for dem, man interviewer, at være et ordentligt menneske i en til tider uordentlig branche og ikke mindst at gøre sig umage.

Hvad er det største øjeblik i din egen TV-karriere?

Hmm... Det er svært. Måske første gang, jeg sad ved siden af Cecilie Frøkjær og skulle sige go’ morgen til hele Danmark. De to, der senest havde siddet i samme stol, var Michael Meyerheim og Jes Dorph. Det var nogle ret store sko at fylde ud.

    Seneste nyt

    Relaterede artikler

    Udvalgt til dig

    Fra forsiden