Tirsdag, 30. september 2014 - af Lisbeth Grube

Morten Resen laver live-TV fra Rigshospitalet

Morten Resen.
Morten Resen.
Foto: Anders Hviid/TV 2
TV-værten sætter fokus på folkesygdomme direkte fra Rigshospitalet i København hver tirsdag på TV 2.

I aften, tirsdag, slår Morten Resen dørene op til Rigshospitalet i det nye program ”Riget Live”.

Et program, der fokuserer på nogle af de største folkesygdomme som cancer, barnløshed og livstruende hjertesygdomme.

- Jeg glæder mig, men er også en lille smule spændt. Programmet jo skal sendes live fra Danmarks største og travleste hospital. Mange ting kan planlægges, men der er også mange ting, der ikke kan! Så jeg krydser fingre for, at alt kommer til at gå godt, siger Morten Resen til BILLED-BLADET.

- Min rolle bliver at guide seerne igennem hospitalet og vise dem alt det, de aldrig ser og fortælle dem det, de ikke vidste. Jeg får lov til at åbne de døre, der normalt er lukkede. Til både operationer, patienter og de forskere, der er blandt nogle af de bedste og mest banebrydende i verden.

Morten Resen har aldrig været indlagt og har kun hospitalserfaring fra fødslerne af sine to børn.

- Til gengæld har en del af min nære familie været indlagt - dog alle andre steder end Riget. Og i modsætning til hvad den offentlige debat nogle gange kunne foranledige en til at tro, så har jeg kun supergode erfaringer med det danske sundhedssystem. De gange, en del af min nære familie har været indlagt, er blevet behandlet - eller sågar er døde på et hospital - har jeg kun følt, at de har været i allerbedste hænder og har fået den mest tjekkede behandling, fastslår Morten Resen.

”Riget Live” har premiere i aften klokken 20.00 på TV 2.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden