Tirsdag, 23. august 2011 — af af Liz Rørsig

Morten Resen: Ole Henriksen gav os en guldvask

Morten Resen
Morten Resen
Foto: Privat
Morten Resen har i sin sommerferie fra TV 2’s ”Go’morgen Danmark” været tre uger i USA sammen med hustruen Marlene og sønnen Emil på snart to år.

- Vi havde en fantastisk tur, hvor vi tog til Corona i Los Angeles og besøgte Marlenes værtsfamilie fra dengang, hun gik på high school derovre. Det er som vores anden familie, fortæller Morten, der var heldigere med vejret "over there" end i Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi havde 30 grader og solskin, fra vi stod op, til vi gik i seng, hvilket man kan blive stærkt afhængig af. Jeg bliver i hvert fald mentalt i bedre humør i solskin. Vi lavede ikke andet end at slappe af og prøvede at undgå solstik. Min søn legede i poolen og havde det fantastisk. Han synes, at USA er lykken. Flyveturen tog han i stiv arm, og vi havde lagt en slagplan med en lille pakke, som var klar hver time. Så det gik fint. Men det er en lang tur over Atlanten.

Mødte ingen kendte

- Vi lejede også en lejlighed i West Hollywood i 10 dage. Jeg mødte ikke nogle kendte, men mange, der gerne ville være det. Selv i fitnesscentrene var det vigtigt at have solbriller på for at se cool ud, når løbebåndet skulle betrædes enten alene eller med den personlige træner ved siden af, fortæller Morten.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Morten og Marlene oplevede på turen en dag i Ole Henriksens spa, hvor de blev forkælet.

- Ole var på ferie, men havde booket tid til os. Vi fik en guldvask fra top til tå. Det var fantastisk. Han havde også reserveret et bord på den lækre restaurant og brasserie Bouchon i Beverly Hills. Jeg er jo et madøre, så det var lige noget for mig. Vi var endda ude i køkkenet og se kokken arbejde.

Som så mange andre på tur til USA måtte Morten købe en ekstra kuffert efter at have plejet shoppegenet.

- Vi ramte lige udsalgsperioden, og jeg fik købt en masse tøj og sko, siger TV 2-værten, der nu er tilbage på pinden i selskab med makkeren Ida Wohlert, "som han har savnet rigtigt meget" i sommerferien.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden