12. okt. 2018
Af Casper Nielsen

Morten Stig Christensen rejste sig fra badet og blev sportchef

Morten Stig Christensen
Morten Stig Christensen
Foto: Krestine Havemann
Morten Stig Christensen fortæller i dennes uges BILLED-BLADET, hvordan han blev trukket ud af et karbad og udnævnt som TV2s sportschef, iført badevand og håndklæde.

Morten Stig Christensen var 29 år gammel, da han begyndte på TV-2 sporten i 1988.

Først som reporter, siden som sportschef. Det blev til 19 år med blod, sved, tårer og masser af passion, der bragte seerne tætte på sportsstjernerne – og på kronprins Frederik.

Dryppende våd

I et interview i denne uges BILLED-BLADET ser Morten Stig Christensen tilbage på tiden med glæde, og fortæller blandt andet, hvordan TV2s direktør Jørgen Schleimann hyrede ham.

– En morgen, efter jeg havde dækket et boksestævne og lå afslappet i mine forældres badekar, ringede telefonen. Min mor bankede på døren: ”Det er Schleimann”. Mig ud til telefonen – dryppende våd og med et badehåndklæde om livet: ”Du tager den første flyver hjem. Du skal være sportschef”, lød beskeden.

Man kan læse mere om Morten Stigs mange minder om Tour de France, EM, OL, VM og ikke mindst mødet med kronprins Frederik, som han sprang i faldskærm med, i denne uges BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb41-forsider_1.jpg
Køb BILLED-BLADET i denne uge.

Læs mere om: