21. okt. 2021
Af Karina Didriksen

Natasja Crone er Knæk Cancer-vært: Har selv haft kræft i familien

Natasja Crone.
Natasja Crone.
Foto: Hanne Juul
TV 2-værten Natasja Crone er vært på det store ”Knæk Cancer Live”-show og har selv haft kræft tæt inde på livet.

TV 2-værten Natasja Crone ved, hvor hårdt det er at være pårørende til en kræftramt.

Derfor er hun glad for, at hun kan være med til at støtte op om Knæk Cancer-kampagnen ved at være en del af værtsholdet på det store indsamlingsshow ”Knæk Cancer Live” på TV 2 lørdag den 30. oktober.

- Jeg har haft sygdommen meget tæt inde på livet i min familie og har fulgt behandlinger tæt. Jeg har oplevet, at en ny type kræftbehandling har haft afgørende indflydelse, fortæller Natasja Crone til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Det er meget konkret i mit eget liv, fordi jeg har et nært familiemedlem, som boede hos mig under sit sygdomsforløb, fordi han bor alene. Det er en sygdom, der vender op og ned på ens liv, så det giver utroligt meget mening for mig at give et lille bidrag til Knæk Cancer.

Værtstrio på scenen

Natasja Crones nære familiemedlem, som har haft kræft, ønsker ikke at blive nævnt ved navn, og det bliver naturligvis respekteret.

- I det her tilfælde var det lungekræft, og det var en behandlingsmetode, der ikke fandtes for 10 år siden. Så hvis han havde fået sin diagnose dengang, var det ikke sikkert, at han havde været her i dag. Det er meget tankevækkende, lyder det fra Natasja Crone.

Det er sjette gang, at den 51-årige TV 2-vært skal være med til at styre ”Knæk Cancer Live”-showet, og denne gang er det med Louise Wolff og Andrea Elisabeth Rudolph ved sin side.

I BILLED-BLADET nr. 42, der er på gaden torsdag den 21. oktober, kan du læse et stort interview med Natasja Crone om at have kræft tæt inde på livet.

https://imgix.billedbladet.dk/knaek_cancer_live-tre_vaerter-foto_af_marie_hald-tv_2_1.jpg
Foto: Marie Hald/TV 2

Læs mere om: