Søndag, 20. juni 2021 — af af Stine Ramlyng og Alexander Borch Nielsen

Natasja Crone om at flytte sammen med Rasmus: Kaotisk

Natasja Crone og Rasmus Tantholdt
Natasja Crone og Rasmus Tantholdt
Foto: Dan Mariegaard
Tv-profilerne Natasja Crone og Rasmus Tantholt har solgt deres respektive boliger er og er i gang med at flytte sammen i et hus i Vedbæk. Parret er dog ikke helt på plads endnu, fortalte Natasja til premieren på filmen Buster.

- Det er lidt kaotisk lige nu, fordi to hjem skal samles til et, så vi har lidt mange ting lige nu. Jeg har ikke kasseret nogen af Rasmus' ting endnu, lød det med et smil fra TV 2-vært Natasja Crone, 51, da hun var til premiere på "Buster" med kæresten Rasmus Tantholdt, 47, og deres respektive børn.

(Se billederne fra premieren nederst i denne artikel)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

At de overhovedet mødte op til en premiere en lørdag morgen skyldtes, at det er Natasja Crones søster, der har produceret den "Buster"-film, fortalte Natasja Crone stolt og fremhævede, at "det er en stor dag for familien".

Skal besøge sønnen i Italien

1. juni fik parret nøglerne til deres nye fælles hus i Vedbæk på 250 kvadratmeter og ifølge Natasja Crone er de nok først helt på plads på den anden side af sommeren.

 

Natasja Crone og Rasmus Tantholdt med to af deres respektive børn – Natasjas søn, Samuel på 22, og Rasmus’ søn, Emil på 17. Også Sigurd på 6 år var med til premiere – Rasmus er hans onkel.

Og netop sommeren er der også planer for, selv om intet er helt på plads.

- Rasmus skal nok til OL, og jeg skal ned og besøge min søn, der bor i Italien, men ingen ved helt hvornår, fortalte den stolte mor om sønnen, som spiller fodbold på højt niveau netop i Italien.

Se alle gæsterne til premieren på "Buster" i galleriet herunder:

GALLERI: Buster-premiere 2021 (Foto: Dan Mariegaard/Aller Medier)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden