23. dec. 2021
Af Karina Didriksen

Natasja Crone om Peter Mygind: Derfor er han en perfekt makker

Peter Mygind og Natasja Crone.
Peter Mygind og Natasja Crone.
Foto: Martin Dam Kristensen/TV 2
TV 2-værten Natasja Crone har nydt at dele værtstjansen med Peter Mygind på ”Alletiders Juleshow”.

Torsdag den 23. december er der blevet skruet op for julestemningen på TV 2, hvor Natasja Crone og Peter Mygind styrer ”Alletiders Juleshow”.

Natasja Crone var også vært sidste år, og hun har nydt have 58-årige Peter Mygind som makker. De to var nemlig også en værtsduo for 17 år siden.

- Det var sjovt, for sidst, jeg arbejdede sammen med Peter, var til ”Melodi Grand Prix” i 2004. Vi har ikke lavet et show sammen siden da, fortæller hun til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Men det var sjovt og hyggeligt, og jeg kender Peter ret godt. Vi har mange fælles venner, og jeg kender også hans kone, så det var ikke fordi, vi ikke havde set hinanden i 17 år.

Peter er en fest

”Alletiders Juleshow” blev optaget i Musikkens Hus i Aalborg i december, og Natasja Crone har kun rosende ord at sige om sin medvært, Peter Mygind.

- Han er skøn at arbejde sammen med, fordi han er sådan, som, jeg tror, folk vil regne med, han er. Han er meget omsorgsfuld, sød og sjov. Han er en fest, så man griner meget, når man er sammen med Peter, fortæller TV 2-værten med et smil og tilføjer:

- Og så er han en dygtig vært og skuespiller og meget erfaren, så han er en fornøjelse at arbejde sammen med. Man kan bare læne sig tilbage og nyde det.

Læs mere om: