Søndag, 26. juli 2020 — af Niels Burgos

Natasja Crone: Sådan blev min sommer totalt ændret

Rasmus Tantholdt, Natasja Crone
Rasmus Tantholdt, Natasja Crone
Foto: Kaspar Wenstrup
I et stort interview med tv2.dk fortæller nyhedsværten, hvordan hendes liv blev et andet under pandemien.

Det hele så ellers så lovende ud for Natasja Crone og kæresten Rasmus Tantholdt. Parret havde planlagt at tage på ferie i Sydfrankrig - til det samme hus, de havde lejet sidste år og allerede havde reserveret til denne sommer. Det hele blev planlagt omkring Natasja Crone og Rasmus Tantholdts arbejde - han skulle således også have dækket OL i Tokyo. Men så endte det hele med at blive aflyst.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tog en masse kilo på

Det fortæller Natasja Crone i et interview med tv2.dk, der har spurgt en række TV 2- profiler, hvordan pandemien har ændret deres sommer.

Natasja fortæller, at hun havde det helt fint med, at alt blev aflyst - hun indstillede sig mentalt på, at denne sommer ville blive anderledes. Alt lukkede ned - og Rasmus, der ellers rejser meget, var nu pludselig tvunget til at blive hjemme. I de måneder rykkede Natsaja og Rasmus sammen derhjemme. Gik ned i tempo. Lavede en masse mad. Tog en masse kilo på. Fik ryddet op.

Arbejder hjemme

Og da Natsaja bliver spurgt, hvad hun har lært af coronakrisen, svarer hun klart:

- Jeg har lært, at der er en stor del af mit arbejde, der ikke behøver at foregå på arbejdspladen.

Tidligere satte hun sig per automatik ind i et tog eller sin bil stort set hver gang, hun skulle noget arbejdsmæssigt. Da alting langsomt åbnede op igen, fandt hun ud af, at det behøver hun ikke gøre hver gang. Noget af det kan sagtens foregå hjemme - uden problemer.

Natasja husker også tydeligt den dag, Mette Frederiksen lukkede Danmark ned. Det virkede "surrealistisk", som hun beskriver det. Men efterfølgende tænkte hun, hvor heldige vi er at bo i et velordnet samefund, hvor folk har en vis tro på, hvad der bliver sagt og en vis disciplin i forhold til det. Det er Natasja ret teknemmlig over.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden