26. mar. 2022
Af Karina Didriksen

Natasja Crone savner kæresten: Så hårdt er det at undvære Rasmus

Natasja Crone og Rasmus Tantholdt.
Natasja Crone og Rasmus Tantholdt.
Foto: Dan Mariegaard
TV 2-værten Natasja Crone har ikke set sin kæreste, korrespondenten Rasmus Tantholdt, siden han blev sendt til Ukraine for at dække krigen.

Natasja Crone var på ferie med kæresten Rasmus Tantholdt i Dubai, da han den 19. februar skulle sendes til Kyiv som korrespondent for TV 2.

Den 51-årige TV 2-vært rejste derfor alene hjem til Danmark, mens hendes kæreste skulle dække den russiske invasion af Ukraine.

Dengang vidste de ikke, hvor længe de måtte undvære hinanden, og det har været en hård periode fyldt med uvished.

- I dag er det præcis fem uger siden, vi sidst så hinanden. Siden er verden blevet en anden, skriver Natasja Crone i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, og fortsætter:

- Jeg savner Rasmus helt enormt og er samtidig endnu mere enormt stolt af, hvad han, Simon Borg og Euge Risunkov har betydet for vores indblik i krigen.

Sender en stor tak

Natasja Crone er taknemmelig for, at hun og Rasmus Tantholdt har mulighed for at holde kontakten, selv om han opholder sig i et krigshærget område.

- Tak til FaceTime, tak for alle jeres beskeder og kommentarer her og på gader og stræder - og lad os satse på bedre nyheder snart. 2022 har ikke rigtig været et yndlingsår, so far, skriver TV 2-værten i opslaget.

Hun har delt et billede på Instagram, hvor hun og Rasmus Tantholdt taler sammen på FaceTime.

Læs mere om: