Onsdag, 25. maj 2022 - af Karina Didriksen

Natasja Crones søde ord om kæresten: Derfor fortjener Rasmus en pris

Rasmus Tantholdt og Natasja Crone.
Rasmus Tantholdt og Natasja Crone. 
Foto: Lars H. Laursen
TV 2-værten Natasja Crone er glad for, at hun har haft god kontakt til kæresten Rasmus Tantholdt, når han var været i Ukraine.

Lige siden Rusland invaderede Ukraine tilbage i februar, har Natasja Crone måttet undvære sin kæreste, Rasmus Tantholdt, når han har været udsendt som korrespondent.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var især hårdt i begyndelsen. Det var meget anderledes i de første to uger, end det plejer at være, for det var helt uforudsigeligt, hvad der ville ske, sagde Natasja Crone til BILLED-BLADET til Publicistfesten 2022 og fortsatte:

- Men jeg fornemmede også hurtigt, at Rasmus havde så meget styr på det, som han nu kunne have.

Er god til at ringe

I øjeblikket er Rasmus Tantholdt tilbage i Danmark for en stund, og han deltog sammen med sin kæreste i Publicistfesten, hvor han vandt prisen som årets Publicist.

Han har tilbragt omkring 60 dage i Ukraine, siden krigen brød ud, og Natasja Crone har fulgt med på afstand.

- Det har været den længste periode, Rasmus nogensinde har været væk, så det har været lang tid at være væk fra hinanden. Så han får også en pris fra mig for at være virkelig god til at ringe, lød det med et grin fra Natasja Crone, som tilføjede:

- Vi har snakket i telefon sammen flere gange om dagen. Det er dejligt at have ham hjemme nu, men jeg ved ikke, hvor længe det varer. 

Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden