20. mar. 2017
Af Ken Richter

Navid fra Hjem til gården: Jeg tabte til den bedste

Navid Maschkori.
Navid Maschkori.
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Navid Maschkori ærgrer sig over, at han tabte tvekampen. På den anden side villle han også gerne hjem

Navid Maschkori var ganske få millimeter fra, at han havde klaret den første tvekamp i den nye serie "Hjem til gården", som TV 2 havde premiere på mandag aften.

Men han tabte savedysten mod Søren Christensen, efter de to kamphaner i første omgang havde været lige hurtige til at save gennem de tykke træbjælker.

- Hvis jeg skulle have været helt sikker på at gå videre, skulle jeg have valgt en af pigerne til tvekampen, fortæller 21-årige Navid. Alligevel valgte han Søren, som den han skulle kæmpe mod.

Jeg savnede at komme hjem

- Det var lidt en kombination af, at jeg var træt af at være der, og hvis jeg skulle ryge hjem, ville jeg tabe til den bedste. Hvis jeg på den anden side havde vundet over Søren, ville jeg kunne klare hvem som helst, føler Navid sig overbevist om.

- Lige da jeg tabte, var jeg selvfølgelig ærgerlig, for jeg kunne se, at jeg bare skulle have rykket i træstammen. Det gjorde Søren, og derfor faldt jeg først ned, men jeg savnede at komme hjem, og derfor var det hurtigt glemt, fortæller Navid, der træner ihærdigt for at blive en dygtig sprinter på 400 meter.

LÆS MERE: Lene Beier gifter sig igen i Las Vegas

Læs mere om: