Neel Rønholt om Vild med dans-premieren: Det var en vild oplevelse

Michael Olesen og Neel Rønholt

Michael Olesen og Neel Rønholt

Foto: Hanne Juul

Skuespilleren Neel Rønholt er lettet over, at hun og dansepartneren Michael Olesen klarede sig godt igennem den første dans.

Lørdag, 14. september 2019 - af Karina Didriksen

Skuespilleren Neel Rønholt kan ånde lettet op efter premieren på ”Vild med dans”, hvor hun og dansepartneren Michael Olesen fik karakteren 14 og kom på en delt andenplads.

Få kongeligt krus med BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Glæder mig til næste gang

- Det var en vild oplevelse! Men jeg synes, det var mega sjovt, og jeg glæder mig allerede til, at jeg skal på gulvet igen, sagde en begejstret Neel Rønholt efter showet og tilføjede:

- Jeg har fået blod på tanden, og der er ikke så meget usikkerhed mere, nu hvor jeg har prøvet et liveshow.

Et stort kompliment

Dommerne var så glade for parrets cha-cha-cha, at Nikolaj Hübbe mente, at 34-årige Neel Rønholt nærmest lignede en professionel danser.

- Jeg tog det som et stort kompliment, men jeg vil sige, at han tydeligvis ikke har set mig på den første prøvedag, for det var vist ikke det, Michael tænkte, da han mødte mig, lød det med et grin fra skuespilleren.

- Nej, bestemt ikke! Neel fanger trin og koreografi ret hurtigt, men det med at kunne kontrollere kroppen er en større bedrift. Så det har vi arbejdet meget på, forklarede Michael Olesen.

Læs den store reportage om Vild med dans-premieren i BILLED-BLADET, der er udkommer torsdag den 19. september.