17. sep. 2016
Af af Helle Skram de Fries

Nicholas Nybro efter Vild med dans-exit: Jeg er virkelig ked af det

Nicholas Nybro og Luise Crone Dons.
Nicholas Nybro og Luise Crone Dons.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Designeren Nicholas Nybro var rigtig ked af, at han og dansepartneren Luise Crone Dons kun fik lov til at vise en enkelt dans.

Enhver kunne se, at designeren Nicholas Nybro virkelige elskede at danse vals med Luise Crone Dons.

16. september i program 2 af ”Vild med dans” 2016 var parret for første gang på gulvet for at blive bedømt for deres dans.

Og de leverede en superflot vals, der dog kun scorede 13 point hos dommerne, og det var aftenens næstlaveste dommerkarakterer.

LÆS MERE: Ghita Nørby model for Nicholas Nybro under modeugen

Det høje, flotte par røg i omdans og trods endnu en super flot præstation, blev det Nicholas Nybro og Luise Crone Dons, der blev sendt ud af programmet.

- Jeg er da virkelig ked af det, men det er sådan, det er, lød det fra en tydeligt berørt Nicholas Nybro, da BILLED-BLADET fangede ham umiddelbart efter, det stod klart, at hans ”Vild med dans”-rejse var sluttet så brat.

Vild med dans-dommer Anne Laxholm: Jeg ville gerne have set mere til Nicholas Nybro

- Vi var jo dårlig nok kommet i gang, konstaterede den sympatiske designer og fortsatte:

- Lige nu føles det næsten som at være til en skøn fest, hvor alt lyset pludselig bliver tændt, fordi festen er slut, og man skal hjem.

SE BILLEDERNE: De flotte Vild med dans-kjoler i program 2

Trods den store skuffelse tog Nicholas Nybro det pænt og uden sure miner.

- Ja, ja sådan er gamet. Vi vidste godt, vi var underdogs, og i den her sammenhæng er jeg jo ikke kendt, lød det beskedent fra Nicholas Nybro, der i designerkredse er både kendt og anerkendt.

- Jeg ville gerne have vist meget mere dans – og havde glædet mig til at vise noget latin. Men nu er det sådan, og det må jeg bare lægge bag mig.

https://imgix.billedbladet.dk/20160916_hjp5187_2.jpg
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Læs mere om: