26. sep. 2018
Af Ken Richter

Niels fra Landmand søger kærlighed: Sådan er min drømmekvinde

Niels og Lene Beier
Niels og Lene Beier
Foto: Anders Brohus/TV 2
25-årige Niels fra "Landmand søger kærlighed" fik i gårsdagens afsnit masser af breve fra mulige kærester og er mere ombejlet, end han havde turdet håbe på

Det var en en ordentlig stak kærestebreve, Lene Beier havde med i postsækken til landmand Niels Kjær Sørensen fra Højslev ved Skive. Hele 78 af slagsen blev hældt ud på stuebordet i tirsdagens afsnit af "Landmand søger kærlighed" på TV 2.

- Det er utrolig flot, at så mange piger har skrevet til mig. Det er dejligt at mærke interessen, siger den populære ungkarl, der godt ved, hvad han er på udkig efter, når det handler om den helt rigtige kæreste.

Det er indre er vigtigere end det ydre

- Hun skal være så pæn som mulig, selv om jeg går mere op i det indre end det ydre. Jeg er selv en lille person, så derfor må hun heller ikke være for stor. Desuden skal hun gerne have et glimt i øjet og være nem at tale med.

- Hun skal ville noget her i livet og ikke tage alting for givet. Jeg vil gerne have en kæreste, som laver noget helt andet, så vi kan snakke om andet end landbrug.

Niels drømmer om at få børn

På sigt vil Niels også gerne være far.

- Jeg elsker børn, siger Niels, der har fire søskende og foreløbig to niecer og to nevøer.

- Jeg vil gerne have mine egne børn, inden jeg bliver 30. Men det skal være med den helt rigtige, for jeg vil helst ikke ud i noget med skilsmisse, fastslår Niels, der omhyggeligt har valgt fem piger til den første speeddate.

Se hvordan det går de kærestesøgende landmænd hver tirsdag aften på TV 2 kl. 20.

Læs mere om: