15. aug. 2016
Af Juliane Olsen

Nikolaj Hübbe gæster Aarhus Festuge inden Vild med dans

Nikolaj Hübbe
Nikolaj Hübbe
Foto: Hanne Juul
Dansedommeren Nikolaj Hübbe er med Den Kongelige Ballet under Aarhus Festuge, inden det går løs i ”Vild med dans”.

Den 48-årige balletmester og dansedommer Nikolaj Hübbe når lige omkring Aarhus Festuge, inden løjerne går løs i ”Vild med dans” fredag den 9. september.

Den 27. august slår Musikhuset Aarhus dørene op til en aften i selskab med netop Nikolaj Hübbe og 11 dansere fra Den Kongelige Ballet.

Her er Nikolaj Hübbe ifølge en pressemeddelelse konferencier og har sammensat et program med uddrag fra de største balletklassikere.

SE BILLEDERNE: "Vild med dans"-dommerne gik på gulvet

Den Kongelige Ballet deltager for fjerde gang

Desuden er forestillingen også krydret med en række medrivende moderne danse lige fra ”Romeo og Julie” til ”Come Fly Away” med Frank Sinatra.

Samtidig vil der også blive budt på numre fra ”Coppelia”, ”Don Quixote”, ”Svanesøen”, ”Napoli” og ”Cacti”.

Den Kongelige Ballet har været en del af Aarhus Festuge siden 2013, og stod sidste år for gallaåbningen til stående bifald fra publikum.

Turen kommer til TV-seerne

Selve forestillingen, der er støttet af Augustinus Fonden, begynder klokken 19:30, og billetpriserne ligger fra 160-250 kroner.

Når aarhusianerne har fået et godt indblik i Nikolaj Hübbes store talent, så kommer turen altså til seerne på TV 2 i "Vild med dans 2016".

Sammen med Anne Laxholm, Jens Werner og Britt Bendixen indtager han endnu engang dommerpanelet på det populære underholdningsprogram.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: