31. okt. 2016
Af Luise Marie Bekker

Nu bliver Pyrus berømt i USA

Pyrus.
Pyrus.
Foto: AOP
En sang fra "Alletiders Jul", der genudsendes i år med den kække og cool Pyrus, bliver sunget i stor amerikansk TV-serie

Denne jul kører "Alletiders Jul" med Pyrus i hovedrollen over skærmen til stor glæde for store og små.

Julekalenderen er den familiejulekalender med størst succes herhjemme, og måske bliver Pyrus nu også en kendt nisse i USA.

Sangen "Tjing Tjang Tjing", der bliver sunget, da den cool nisse sammen med Freja og Guttenborg (senere Gyldengrød) rejser tilbage til middelalderen og danser kædedans, bliver nemlig brugt i den nye sæson af den amerikanske satiretegneserie "South Park".

Pyrus synger Danmarks nationalsang

Danmark spiller en stor rolle i denne 20. sæson, hvor den danske stat er i krig med en af seriens personer, Gerald Broflovski, og danskerne er portrætterede som et syngende nissefolk. Sangen "Tjing Tjang Tjing" bliver således sunget på dansk, hvorved man må gå ud fra, at de fleste "South Park"-fans ikke forstår det.

Også Nyhavn og Amalienborg vises i de nye afsnit, og ligeledes kommenteres Danmarks succes under OL. Imellem linjerne kritiseres Danmarks nuværende udenrigspolitik.

Generelt gøres der tykt grin med Danmark, men det er ikke første gang. Det har seriens skabere, Trey Parker og Matt Stone, ligeledes gjort i tidligere sæsoner.

På youtube kan man finde et klip af sangen fra julekalenderen, der blev vist første gang i 1994, og i løbet af de sidste uger har mange fans af tegneserien kommenteret på den - blandt andet tror flere, at "Tjing Tjang Tjing" er den danske nationalsang.

Se Pyrus synge "Tjing Tjang Tjing" her.

Læs mere om: