Fredag, 4. december 2020 - af Helle Skram de Fries

Nu danser Sara Bro i Jenna Bagges kjole

Sara Bro.

Sara Bro.

Foto: Hanne Juul
Lørdag 5. december danser Sara Bro i en kjole, Jenna Bagge har danset i tidligere.
Radioværten Sara Bro, der danser med Morten Kjeldgaard, har i samtlige ni programmer danset i genbrugskjoler.  
  Sara har altid elsket genbrug, og så hylder hun også klimavenlig adfærd. Derfor besluttede hun fra starten udelukkende at danse i genbrugskjoler.  

Wienervals i Jennas kjole

I program 10 skal Sara Bro og Morten Kjeldgaard danse wienervals. - Sara bliver SÅ fin i en stor, hvid kjole. - Skørtet er et, Jenna Bagge havde på i en vals i 2017, fortæller Morten Kjeldgaard. - Og toppen er en Karina Frimodt tidligere har haft på, tilføjer han. På billedet her danser Sara cha-cha-cha i en kjole, Marianne Eihilt tidligere har danset samba i.  
Foto: Hanne Juul
 

Skønt at gå direkte videre

Sara og Morten er spændte på lørdagens wienervals. - Vi glæder os og håber naturligvis, vi får lov til at gå videre.  - Det var fantastisk sidste gang, da vi gik direkte videre.   
 
Foto: Hanne Juul
 

Sæsonens sidste omdans

-Vi forbereder os selvfølgelig på en omdans. Det tror jeg, alle fem par gør. Omdansen lørdag 5. december er sæsonens sidste. I program 11 sendes tre par i finalen – uden nogen omdans.   

Albert eneste nydanser herre

De tilbageværende par er, udover Sara og Morten: Emili og Mads, Nukâka og Silas, Merete og Thomas samt Albert og Jenna. Albert er den eneste nydanser mand, der er tilbage i konkurrencen.   
Foto: Hanne Juul
 

Håber på freestyle

De tilbageværende par har skulle melde ind med, hvad de skal bruge af rekvisitter, hvis de kommer i finalen og skal danse freestyle. - Vi satser primært kostumemæssigt. - Kommer vi til at danse freestyle - og det håber vi inderligt -  bliver det noget, der aldrig er set før, lover Morten Kjeldgaard. - Vi er klar!  
Foto: Hanne Juul
 
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden