Nu er det afsløret: Abdel Aziz Mahmoud er med i populært TV 2-program

Abdel Aziz Mahmoud

Abdel Aziz Mahmoud

Foto: Hanne Juul
Tv-vært Abdel Aziz Mahmoud er blandt de 12 kendte aspiranter i den nye sæson af "Korpset".

TV 2’s seere er vant til at se Abdel Aziz Mahmoud som vært på ”Go’ aften LIVE”, men om få uger kommer de til at se ham i en noget anden rolle.

Den 39-årige tv-vært har nemlig kastet sig ud i en vild udfordring og har sagt ja til at være en af de 12 aspiranter i den nye sæson af ”Korpset”, skriver TV 2.

Kendte i vild udfordring

I de første sæsoner af TV 2-programmet var det ukendte danskere, der prøvede kræfter med kurset, som er inspireret af det optagelsesforløb, danske elitesoldater gennemgår.

I den seneste sæson, som blev sendt i foråret 2021, var det for første gang kendte danske, der havde sagt ja til den ekstreme udfordring. Sådan er det også i den kommende sæson, hvor Abdel Aziz Mahmoud altså er blandt deltagerne.  

- Jeg er til god stemning, glæde, konsensus, jokes, spontanitet og en masse andet, der umiddelbart virker uforeneligt med det her. Dette miljø med traditionelle maskuline fællesskaber uden plads til individualitet, hård fysik og ekstreme situationer er nok alt det, jeg har løbet væk fra som barn og ung, udtaler tv-vært Abdel Aziz Mahmoud.

12 kendte danskere

Henover otte dage bliver han og de øvrige aspiranter testet i alt fra vedholdenhed til lederevner og til at handle under ekstremt pres.

Blandt de øvrige medvirkende er danser m.m. Mille Gori, tv-vært Kristian Bech og tidligere håndboldspiller Lars Rasmussen. 

De tre instruktører består i år af tidligere jægersoldat Rune Krogh Danielsen, som også har været med i tidligere sæsoner, mens Morten Kvist Carl og Morten 'Max' Grundsøe er nye ansigter i programmet. For første gang er Thomas Rathsack ikke en af instruktørerne. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Der er premiere på den nye sæson af "Korpset - gjort af det rette stof" mandag 29. august på TV 2. 

Abdel Aziz Mahmoud
Foto: Lars E. Andreasen/TV 2

Abdel Aziz Mahmoud

Se alle 12 aspiranter i galleriet herunder: 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden