8. aug. 2017
Af Helle Skram de Fries

Nu er det bekræftet: Simon Jul er med i Vild med dans

Simon Jul 
Simon Jul
Foto: Birger Storm
Endelig kan TV 2 bekræfte, at satiriker og radiovært Simon Jul skal være med i "Vild med dans", og så er alle 12 nydansere på plads.

8. august kunne TV 2 endelig bekræfte, at den 12 og sidste kendis-deltager på det nye "Vild med dans"-hold er Simon Jul.

Den 40-årige satiriker og radiovært siger til TV 2, at han forventer en sjov oplevelse og er spændt på, at lære danse som cha-cha-cha og salsa.

- Jeg kan overhovedet ikke danse på den måde. Jeg kan godt komme på dansegulvet til en fest, men det er jo ikke det samme, fortæller Simon Jul selverkendede til TV 2.

Simon Jul blev oprindeligt kendt i ungdomsprogrammet "Banjos Likørstue" sammen med Jan Elhøj. Her opfandt de blandt andet figuren "Kenned" - der godt kunne lide at køre på knallert og slå en proper bøvs.

I dag laver Simon Jul og Jan Elhøj programmet "Bæltestedet" på Radio24syv.

Simon Jul var med i Maestro-finale

I 2011 viste Simon Jul nye sider af sit talent. Der deltog han nemlig i DR's underholdningsshow "Maeatro" - hvor han dirigerede sig frem til finalen i skarp konkurrence med Søs Egelind og Sofie Lassen-Kahlke.

Det blev Søs Egelind, der løb med sejren, men nu mødes Simon Jul og Sofie Lassen-Kahlke igen. Sofie er nemlig også deltager i den 14. sæson af "Vild med dans".

https://imgix.billedbladet.dk/bb-919158.jpg
Foto: Lars H. Laursen

Alle nydansere klar

Med Simon Jul er alle 12 nydansere meldt klar fra TV 2 og tæller nu - udover Simon Jul - skuespiller Iben Hjejle, skuespiller Sofie Lassen-Kahlke, kajakroer René Holten Poulsen, OL-svømmer Mie Østergaard Nielsen, Youtube-stjerne Julia Sofia Aastrup, standup-komiker Ane Høgsberg, stjernekok Dak Laddaporn Wichangoen, rapper Jesper "Jokeren" Dahl, skuespiller Lucas "Bimse" Hansen, håndboldekspert Daniel Svensson, TV-vært Christian Bækgaard.

Se deltagerne i galleriet herunder.

GALLERI: Deltagerne i Vild med dans 2017

Læs mere om: