16. okt. 2020
Af Karina Didriksen

Nukâka Coster-Waldaus døtre til Vild med dans: Her har du set Safina før

Safina og Filippa Coster Waldau.
Safina og Filippa Coster Waldau.
Foto: Hanne Juul
Nukâka Coster-Waldaus yngste datter, Safina, har medvirket i en populær DR-julekalender. Men også søsteren drømmer om at blive skuespiller.

Nukâka Coster-Waldaus to døtre, 19-årige Filippa og 16-årige Safina, er mødt op for at støtte deres mor i program 3 af ”Vild med dans”, hvor hun skal danse en moderne dans med Silas Holst.

Begge døtre går i deres forældres skuespillerfodspor, og faktisk er den yngste, Safina, allerede et kendt ansigt.

Hun medvirkede nemlig i DR1-julekalenderen ”Theo & den magiske talisman” tilbage i 2018.

https://imgix.billedbladet.dk/safina_bund.jpg
Foto: Ulrik Boel Bentzen/DR

Søster med i tv-serie

Safina håber på, at hun kan komme i gang med et nyt skuespilprojekt, men det er endnu usikkert. Hendes søster derimod har et spændende projekt at se frem til.

- Jeg skal starte på et projekt til januar. Det er en tv-serie, men jeg må ikke sige mere endnu, lød det fra Filippa, mens hendes lillesøster indskød:

- Jeg var faktisk til casting på den samme rolle, så det er lidt sjovt!

Mor skal nå langt

Deres far, skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau, havde igen ikke mulighed for at være med i studiet. Han er stadig på optagelser i udlandet.

- Han følger med hver fredag og sender en video hver uge, hvor han danser om morgenen og siger ”held og lykke, Nukâka”. Det er ret nuttet, sagde Safina med et smil og tilføjede:

- Hvis vores mor kommer i finalen, kan han godt nå at komme hjem og se hende danse. Så det er kun, hvis hun når langt, og vi krydser fingre for, at han kan nå at se hende.

https://imgix.billedbladet.dk/_hjp9881x.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: