10. aug. 2022
Af Karina Didriksen

Ny afsløring: Denne Vild med dans-stjerne er heller ikke med i år

Professionelle dansere i "Vild med dans" 2021.
Professionelle dansere i "Vild med dans" 2021.
Foto: Henrik Ohsten/TV 2
”Vild med dans”-stjernen Martin Parnov Reichhardt er ikke blandt årets 10 professionelle dansere i den nye sæson.

De sidste tre år har danseren Martin Parnov Reichhardt været en fast del af ”Vild med dans”, men sådan bliver det ikke i år.

Den professionelle danser er ikke med i den kommende sæson, der får premiere til september. Det afslører han i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe.

- Jeg har haft tre sjove, inspirerende og lærerige år med ”Vild med dans”, og jeg er mega taknemlig for de mange gode oplevelser, skriver Martin Parnov Reichhardt i opslaget og fortsætter:

- I år danser jeg desværre ikke med på tv-skærmen. Til gengæld skruer jeg op for en masse ny dans ved siden af. Jeg glæder mig til at se med fra sidelinjen og heppe på Danmarks modigste dansere!

Tre kendte partnere

Martin Parnov Reichhardt fik sin debut i TV 2’s dansekonkurrence i 2019, hvor han havde skuespilleren Marie Bach Hansen som partner.

I 2020 dansede han med biologen Vicky Knudsen, og sidste år havde han skuespilleren Jannie Faurschou som partner. De røg ud som det første par.

https://imgix.billedbladet.dk/20210910_vmd_prg_14011_1.jpg
Foto: Hanne Juul

Martin Parnov Reichhardt er ikke den eneste professionelle danser, som ikke er med i år. ”Vild med dans”-stjernerne Mads Vad og Mille Funk har også bekræftet, at de ikke er med i sæson 19.

Læs mere om: