19. feb. 2018
Af Lisbeth Grube

Ny baby i Badehotellet: Ane følger sit hjerte

Mia Højgaard som Ane i "Badehotellet".
Mia Højgaard som Ane i "Badehotellet".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Mia Højgaard, som spiller Fies lillesøster, er vild med, at Ane alligevel ser sin lille baby.

Så sprang endnu en baby-bombe i ”Badehotellet”. Bedst som vi troede, at Fies lillesøster Ane havde givet sin lille baby bort for 20.000 kroner, blev hendes hemmelighed afsløret i afsnit 2.

Ane har alligevel ikke sluppet sin lille datter, Emma, og det vækker glæde hos skuespilleren bag, 20-årige Mia Højgaard.

- Inden jeg læste sæson fem, var jeg faktisk i tvivl om, hvorvidt hun ville vælge pengene eller barnet. Men det overraskede mig slet ikke, at Ane finder sin egen løsning og trodser sine aftaler med Jespers familie, siger Mia til BILLED-BLADET.

- Ane gør altid tingene på sin egen måde, og der er ikke nogen, der skal stoppe hende fra at gøre, hvad hun har lyst til - om det så er at tage til bal eller besøge sit barn i smug. Jeg synes, det er den rebelske og trodsige side af hende, der gør hende spændende og uforudsigelig, siger hun.

To babyer på settet

For Mia var det en særlig oplevelse at bære rundt på to små babyer på skift på settet.

- Begge piger var så rolige og søde, og deres forældre var også supercool og afslappede omkring det hele, så det var en kæmpe hjælp. Jeg fik også lov til at gå lidt rundt med pigerne, inden vi optog, så de vænnede sig til mig. Og jeg elsker børn og glædede mig helt vildt til at møde dem, holde dem og kramme dem, så det gjorde også det hele lettere, siger Mia Højgaard om de to piger, der spiller hendes datter i "Badehotellet".

Læs mere om: