Mandag, 26. september 2022 — af Julie Nolsöe

Ny sæson af Bachelor på vej: Denne gang med et anderledes twist

Kasper og Philip fra den forrige sæson af "Bachelor"
Kasper og Philip fra den forrige sæson af "Bachelor"
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Der går ikke længe, før fans af "Bachelor" igen kan følge spændt med i romantiske dates og rose-ceremonier i datingprogrammet på TV 2.

Gennem to tidligere sæsoner har håbefulde singler kastet sig ud i et datingeventyr for åben skærm i TV 2-programmet "Bachelor".

Under eksotiske himmelstrøg har to bachelor-mænd i hver sæson af det populære datingprogram på skift taget en lang række kvinder med på romantiske dates.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Første sæson blev optaget i Grækenland, og her var det bachelorerne Casper Berthelsen og Jaffer Janjooa, der søgte kærligheden blandt de mange kvinder - og her fandt Jaffer sin udkårne, som han stadig er sammen med i dag, nemlig 27-årige Bolette Birch.

Optagelserne til anden sæson fandt sted i Caribien, og her var det Philip Geisler Berg og Kasper Skak der begge datede på livet løs i programmet - og begge kom hjem med præmien i form af en sød kvinde.

Efter nogle startvanskeligheder danner Philip i dag par med Frederikke Victoria Olsen-Kludt, mens Kasper har holdt sammen med Helena Witt siden han gav hende sin allersidste rose.

Kvindelig bachelor

I de to forrige sæsoner har det været single mænd, der styrede slagets gang i programmet - men denne gang vil det være en singlekvinde, en såkaldt bachelorette, der skal date en større gruppe single mænd.

Det afslører TV 2 i en pressemeddelelse.

- Vi tænker, at det er godt med et lille synsvinkelskifte til næste sæson. Hvordan ser serien ud, når det er en kvinde, der får lejlighed til at finde kærligheden og forhåbentlig bliver klogere på sig selv, når hun skal date en masse spændende mænd?, lyder det fra TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech i pressemeddelelsen.

"Bachelorette" vil blive sendt på TV 2 PLAY i sommeren 2023.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden