Torsdag, 11. juni 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Ny sæson af Toppen af poppen: De skal også være med

Michael Falch

Michael Falch

Foto: Hanne Juul
BILLED-BLADET kan nu løfte sløret for, at også Caroline Henderson, Annika Aakjær og Michael Falch er med i den kommende jubilæumssæson "10 år på Toppen af poppen".

Hele 26 danske musikere er med i den nye sæson af "Toppen af poppen", som i år kan fejre 10-års jubilæum. 

Det markerer TV 2 med en noget anderledes sæson, der kommer til at bestå af en række af de kunstnere, der gennem årene har været med i programmet. 

En del af dem er allerede blevet offentliggjort, og nu kan BILLED-BLADET løfte sløret for yderligere tre navne, der har sagt ja til at tage endnu en omgang i det populære program. 

Sagde ja med det samme

Caroline Henderson, Annika Aakjær og Michael Falch skal nemlig alle være med i jubilæumsæsonen, og sidstnævne fortæller, hvorfor han sagde ja til at være med i denne særudgave af "Toppen af poppen". 

- Jeg sagde bare ja med det samme. Måske som udtryk for min respekt for den måde, programmet har udviklet sig på hen imod seriøsitet og dybde. Og som tak for alt det gode min medvirken har ført med sig. Det viser sig jo, at en del mennesker har fundet ud af, at jeg altså ikke døde som 27-årig tilbage i 80’erne, siger 63-årige Michael Falch. 

Foruden de tre kan glæde sig til at se Anne Dorthe Michelsen, Poul Krebs, Jokeren, Søren Huus, Stine Bramsen, Medina, Barbara Moleko, Kwamie liv, Lau Højen, Ida Corr, Burhan G, Lars Lilholt, Anders Blichfeldt, Teitur Lassen og Dorthe Gerlach.

De er alle blandt de 26 musikere, som medvirker i den særlige jubilæumssæon, "10 år på Toppen af poppen", som får premiere på TV 2 til august. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden