Tirsdag, 2. juni 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Ny sæson af Toppen af poppen: De skal være med

Lars Lilholt, Ida Corr og Burhan G. 
Lars Lilholt, Ida Corr og Burhan G. 
Foto: Kaspar Wenstrup og Dan Mariegaard
I en ny omgang af "Toppen af poppen" kan man glæde sig til nye musikalske oplevelser med 26 af de sangere, der har været med i de første ni sæsoner af det populære TV 2-program.

I ni år er der blevet kælet for seernes øregange i ”Toppen af poppen”, og snart er TV 2 klar med endnu en omgang af det musikalske program.

I anledning af jubilæet bliver den kommende sæson dog anderledes, for alle de medvirkende er nogle, der tidligere har været med i programmet. Man kan derfor glæde sig til at se hele 26 danske sangere fremføre nye fortolkninger, når de tager endnu en tørn i ”10 år på Toppen af poppen”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hits og gode historier

I hvert af de syv programmer vil der være seks til syv musikere, som medvirker i nye konstellationer med hinanden, og man kan glæde sig til at høre både hits og gode historier.

Der kommer ikke til at være en ”dagens hovedperson”, for i hvert program kommer der til at være nye musikalske ansigter. På den måde kommer alle 26 sangere til at være med i jubilæumssæsonen af ”Toppen af poppen”.

Den første sæson af ”Toppen af poppen” blev sendt i 2011, og med på holdet var Szhirley, Dorthe Kollo, Erann DD, Anna David, Jokeren og Lars H.U.G.

Siden har blandt andre Mads Langer, Sanne Salomonsen, Anne Linnet, Brødrene Olsen, Peter Belli, Poul Krebs, Lars Lilholt, Oh Land, Peter A.G., Michael Falch, Caroline Henderson, Burhan G., Pernille Rosendahl, Lis Sørensen, Anders Blichfeldt og Medina været blandt de mange medvirkende.  

En del af holdet fra den første sæson af "Toppen af poppen". 
Foto: Martin Høien

De er med i den nye sæson

Jubilæumssæsonen optages i Gribskov i Nordsjælland, og indtil videre er fire af de mevirkende blevet offentliggjort.

I ”10 år på Toppen af poppen” kan man glæde sig til at se og høre blandt andre Lau Højen fra ”Carpark North”, Ida Corr, Burhan G. og Lars Lilholt. 

Lars Lilholt medvirkede i 5. sæson af "Toppen af poppen", hvor han lavede en countryudgave af Shaka Loveless-hittet 'Tomgang':

- Jeg kunne mærke, den tog røven på Shaka, og så blev vi venner, forklarer han til TV 2.dk og fortæller, at det gav karrieren et rygstød:

- Jeg blev hip igen, og det skete nogle gange, at de unge piger begyndte at pifte efter mig, når jeg gik ned ad gågaden i Århus.

"10 år på Toppen af poppen" får premiere på TV 2 til august. De øvrige medvirkende bliver offentliggjort i løbet af de kommende uger. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden